Lietuvių tautos sąjunga pristatė naują daktarišką dešrą

Posted on 2013-10-26 sukūrė

0


diktatoriaus desraŠiandien Šiauliuose vykusios Lietuvių tautos sąjungos spaudos konferencijos metu buvo pasisakyta įvairiais klausimais. Išstojimas iš NATO, Europos Sąjungos, autoritarizmo nauda Lietuvai, imigracijos ribojimas – tai tik kelios temos, kuriomis savo pažiūras išsakė Lietuvių tautos sąjungos partijai priklausantys nariai. Tačiau didžiausio žurnalistų ir pačių partijos narių dėmesio sulaukė partijos daktariškos dešros „Diktatorius“ pristatymas.

Partijos vadovas Murza teigė, jog ši dešra padės suvienyti lietuvius, paruoš juos stoti į kovą dėl Lietuvos autonomijos, leis įžvelgti Vakarų rengiamus klastingus planus, siekiančius sužlugdyti vieną seniausių Europos valstybių. Pjaustydamas „Diktatoriaus“ dešrą Murza džiaugėsi, jog dešros gamyboje panaudotos tik lietuviškos popieriaus ir kiaulienos atliekos, todėl tai leis lietuviams dešrą įsigyti labai pigiai – 400 gr. „Diktatoriaus“ bus galima įsigyti visose parduotuvėse nuo šio pirmadienio tik už 1,99 LT.

Maža to, atskira dešrų partija šiuo metu rieda krovininiais automobiliais į Lenkiją. „Tiesa, kad sukūrėme dešrą ir Lenkijos rinkai – „Diktatorska“. Tikimės, jog ji padės sulenkėjusiems lietuviams atsiversti į lietuvybę ir sugrįžti dirbti gimtinei, pakelti mūsų šalies gimstamumo lygį ir išvyti kitataučius“, kalbėjo Lietuvių tautos sąjungos partijos vadovas Murza.

Spaudos konferencijos dalyviai ir žurnalistai, paragavę dešros, liko maloniai nustebinti. „Popieriaus skonio nė nesijaučia“, džiaugėsi Lrytas.tv veidas Šonika Malčiūtė. Tiesa, visi dešros ragavusieji spaudos konferencijos pabaigoje ėmė klauptis prieš Murzą, garbinti jį, vadinti Didžiuoju tautos vadu. Partijos vadovas, pradėtas kaltinti dėl šalutinio „Diktatoriaus“ dešros poveikio, tik šypsojosi ir kvietė nesivaržyti bei paragauti gardaus skanėsto.

Posted in: Politika