Lietuvoje buvo pristatytas pirmas kovinis veiksmo filmas

Posted on 2012-09-15 sukūrė

0


Rugsėjo 14 d., kino teatre “Kreivas vaizdas“ buvo pristatytas pirmas Lietuvoje kovinis veiksmo filmas “Kruvinas šūvis“ su garsiausiomis televizijos ir kino žvaigždėmis. Premjera prasidėjo 20.00 val., tačiau smalsuoliai sugužėjo kur kas anksčiau – pirmieji pasirodė 13.00 val. Susirinkusieji buvo nešini plakatais su filmo herojų portretais, nuogomis moterimis, bei anti – vyriausybiniais lozungais. Pikantiškumo vėjų įpūtė jauna moteris, vilkėjusi tik apatinį trikotažą bei nešina plakatu “Lerūnai, aš tau vergausiu“.

Kalbinti aktoriai nesikuklino: tai geriausias Lietuvoje pastatytas filmas. Esu sužavėtas savo vaidyba, dabar eisiu į Seimą, nes viską jau pasiekiau, šitas filmas – tikras blokbasteris, susijaudinęs teigė pagrindinį vaidmenį filme atliekantis Le Fantas Letruškevičius. Buvo sunku, daug kaskadinių triukų, daug prakaito, bet manau dabar uždirbsiu dar daugiau pinigų, todėl galėsiu lanktysi visuose karštuose vakarėliuose ir propaguoti tikrąsias lietuviškąsias vertybes teigė kitas filmo herojus, amžinas vakarėlių liūtas  Haris  Šlėrius (dar žinomas slapyvardžiu Zero Tolerance).

Po premjeros, iš salės išėję žiūrovai šluostėsi prakaitą bei garsiai dalinosi įspūdžiais.  “Karštos žinios“ redakcijai su slapta kamera pavyko nufilmuoti peržiūros akimirką, kurioje matyti, kad filmas savo titulus užsitarnavo su kaupu ir pelnytai.

Posted in: Kultūra